Alkoholos kéztisztító 100 ml

Alkoholos kéztisztító 100 ml

Cikkszám: FD400402

750 Ft+ÁFABruttó: 953 Ft

Rendeléssel kapcsolatban érdeklődjön a (70) 770-7735-ös telefonszámon!

Ennek a terméknek a szállítási díja: 1.200 Ft-tól. A szállítási idő a rendelés kifizetése és – ha szükséges – a nyomdakész grafikai anyag leadását vagy jóváhagyását követően max. 6 munkanap. Részletes szállítási és fizetési módok.
Tömeg: ∼0,0 kg.

kéztisztító, kézfertőtlenítő, 70%-os, szájmaszk, egyszer használatos, koronavírus, beltéri, távolságtartó, információs, padlómatrica, körmatrica, lépésálló, vírus matrica boltba, covid, tájékoztató, figyelmeztető, öntapadó, levonó, körmatrica, korona, corona, itt állj meg, várakozz, koronavírus figyelmeztető táblák, matricák

70% alkoholos kézfertőtlenítő gél, glicerinnel és aloe vera kivonattal 100ml


Prémium minőségű kézfertőtlenítő 70% alkoholtartalommal, amely hatékony a legtöbb baktérium és vírus (koronavírus) ellen. ALKOHOLOS KÉZFERTŐTLENÍTŐ, ami használat után öblítést nem igényel, bőrvédővel, mindennapi használatra. egyszerűen használható, mindennapi használatra. Sokszor fordul elő, hogy utazás közben kezet kellene mosni, de nincsen mosdó. Ezekre az esetekre nagyszerű megoldás ez a kézfertőtlenítő, ami kis helyen is elfér, így szükség esetén bármikor használható. A kézfertőtlenítés ideje 30mp, ami az egészségügyi szervezetek által javasolt időtartam.

Összetétel: 70% etil-alkohol, víz, glicerin, aloe vera kivonat 100ml kiszerelés

Dörzsöljük be a kezünk minden részét alaposan a gél tartalmával.

A készítmény pár másodperc alatt elpárolog.

Grafikai útmutató

Saját grafikai terv leadása esetén kérjük, olvassa el grafikai útmutatónkat. Grafika feltöltésére a kosárban lesz lehetősége, vagy később e-mailen is elküldheti. A grafikai sablonokat a termék képek között találja meg.

Segítségre van szüksége?

Amennyiben további segítségre van szüksége, kérjük, keressen minket elérhetőségeinken!

Vélemények a termékről...

Leárazás

Tovább »